Pianolack är inte en färg!

Nä, det är mer en yta!

pianolacks grundare och verskställande organ ber tusen gånger om ursäkt för att det inte går att lämna kommentarer till inläggen längre. Det är uppenbart att stridigheter mellan pianolack och blogg.se blossat upp efter att pianolack mycket fräckt tog bort all reklam från bloggen, något som dock uppmärksammats av blogg.se och åtgärdats med den katastrofala följden av att kodningen inte längre tillåter att kommentarer lämnas.

Slutsatsen man kan dra av detta är att vår programmerare är oerhört skicklig och har byggt en sida som folk på blogg.se inte förstår!

Undertecknad tycker att blogg.se:s tilltag kränker den i Sverige grundlagsbefästa rättigheten att yttra sig och har kontaktat sitt juridiska ombud för att råda bot på detta oerhörda klavertramp från blogg.se:s sida. Självklart vill pianolack att folk ska kunna kommentera saker och eventuellt skydda sina intressen och rätta eventuella fel, språkliga såväl som i fakta, som smugit sig in i texten.

Slutligen vill jag bara påminna blogg.se om att: dura lex, sed lex!! Latin, det är grejer det!

har ni förresten tänkt på att absentem laedit, qui cum ebrio litigat? Något att tänka på nästa gång man är på krogen eller till och med smugsuper hemma!

/F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback